UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGÚJUL AZ ASZTALOS ÜZEM


UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGÚJUL AZ ASZTALOS ÜZEM

A Fa-Max Kft. 64.674.619 Ft uniós támogatást nyert "Termelő eszköz beszerzés, üzemcsarnok bővítés a Fa-Max Kft-nél" című KDOP-1.1.1/C-12-2013-0028 azonosító számú projektjéhez. A közel 107,79 millió forintos beruházásból modernebb gépek kerül beszerzésre, továbbá egy 186,7 m2-es bővítmény is kialakításra kerül.

A projekt keretében A Fa-Max Kft. sümegi telephelyén lévő asztalos üzemet 186,7 m2-el bővítjük, amellyel lehetőség nyílik régi gépparkunk lecserélésére és modernebb gépek beszerzésére. Ennek következtében növelni tudjuk a termelékenységet, a hatékonyságot és a minőséget, ügyfeleinket magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. A régi berendezésekhez képest az új gépek könnyen kezelhetőek, energiatakarékosak, hatékonyak és korszerűek lesznek.

A fejlesztés megvalósításának eredményeként a jelenlegi dolgozói létszámot növelni tudjuk 9 fővel, aminek köszönhetően a már kialakult vevőkörünket jobb minőségi nyílászárókkal tudjuk kiszolgálni, és termékkörünket bővítésére is lehetőségünk nyílik.