Cégünk


ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Cégünk, a Fa - Max Kft. sorozatgyártással és egyedi megrendelésre állít elő fa nyílászárókat és az asztalosipari termékeket borovi fenyőből, vörösfenyőből és tölgyből.

A sümegi vár lábánál lévő 55 éves múltra vissztekintő vállalkozás közel 1500 négyzetméteres üzemében 27 szakképzett asztalos készít fából magas minőségű nyílászárókat. Termékeink között megtalálhatóak a homlokzati bejárati és beltéri ajtók, tolóajtók, erkélyajtók, bukó-, bukó-nyíló, nyíló ablakok, zsalugáterek, spaletták, portálok, télikertek, műemléki ú.n. kapcsolt gerébtokos nyílászárók. 

A Kft. sikerrel szerepel az Európai Unió által támogatott pályázatok megvalósításában, sümegi telephelyünkön számos fejlesztés valósult meg. Üzemünket felújítottuk és bővítettük, korszerű gyártógépeket szereztünk be, nőtt a hatékonyságunk és bővült a termékpalettánk. 68-as profilszerkezet mellett gyártunk 78-as és 92-es profilszerkezetű nyílászárókat, háromrétegű üvegezéssel, modern felületkialakítási eljárásokkal.

Cégünk alapvető céljának tekinti a magas színvonalú, minőségi termékek előállítását és forgalmazását; a vevők bizalmának megnyerését és megőrzését.

 

„Fából, minőségben, maximálisan.

 

Dokumentumok