COVID-19 Tájékoztatás


Tisztelt Partnereink!

A jelenleg kialakult járványhelyzetre való tekintettel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a gyártó üzemünk továbbra is zavartalanul és fennakadások nélkül üzemel.

Az árajánlatokat és megrendeléseket továbbra is fogadjuk, a vállalt gyártási és beépítési határidőket igyekszünk betartani, amennyiben a beszállítóink is tudják szállítani számunkra a megrendelt alapanyagokat. A késztermékek a jövőben is átvehetők sümegi telephelyünkön, illetve kiszállítjuk, vagy beépítjük a már legyártott nyílászárókat az előre egyeztetett időpontban, valamint a szerződések alapján.

A járványhelyzetben kialakult gazdasági körülmények kiemelten indokolják, hogy biztosítani tudjuk a gyártást, zavartalan pénzügyi fegyelem mellett.

 

  • A szerződéssel nem rendelkező partnereink csak készpénzben vagy előre utalással tudnak megrendelni termékeket.
  • A Szállítói Szerződéssel vagy Vállalkozási Szerződéssel rendelkező ügyfelekre a Szerződésben meghatározott feltételek az irányadók.

A szerződéssel nem rendelkező partnereinknek, akik nem készpénzzel fizetnek, a termék átvételét megelőzően,átutalásos díjbekérőt állítunk ki, ezzel is segítve a személyes kontaktus csökkentését.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a fokozott higiéniai előírások betartására, így amennyiben lehetséges minimalizálni szeretnénk a készpénzforgalmat a termék átvétel során.

Kérjük, amennyiben személyesen érkeznek a telephelyünkre, minden esetben kerüljék a kézfogást és a fizikai kontaktust kollégáinkkal.

Köszönjük megértésüket és hogy együttműködésükkel elősegítik a biztonsági intézkedéseink betartását az Önök, Kollégáink és Családjaink védelme érdekében!

 

Horváth Csilla
FA-MAX KFT.
Ügyvezető

Dokumentumok