Vállalkozásunk a PLASTMO BALATON Kft.

1993-ban alakult. Fő tevékenysége műanyag nyílászárók gyártása és forgalmazása. REHAU Euro-Design 70 ablakprofil rendszerből és Brügmann típusú profilból gyártunk homlokzati nyílászárókat, portálokat valamint télikerteket.

„Meggyőző minőség és könnyű tisztíthatóság: Egyedülállóan kiváló felületi minőségű és különösen igényes megjelenésű profilok.”

Tovább

Termékek

Cégünk alumínium és műanyag ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók, valamint függönyfalak és üvegtetők egyedi gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A termék mérete, színe, profiljuk vastagsága, az üvegezés és az apró kiegészítők mind variálhatóak, hogy kielégítsék az állandóan bővülő és változó piaci igényeket.

Ablakok

Színes fóliabevonatok széles választékban

Osztóbordázott kialakítás:
        - valódi osztós
        - ál-osztós

Üvegezőléc:
        - modern és elegáns
        - szolidan díszes
        - klasszikusan ívelt

Bejárati ajtók

A REHAU ajtóprofilt speciálisan nagy igénybevételre képezték ki, amelynek egy bejárati ajtó ki van téve.

Rendkívül stabil, erős acélmerevítőt építettek be a szerkezetbe, így a tartós terheléseket is kibírja. A legnagyobb biztonság érdekében 3 vagy 5 részes zárszerkezet építhető be.


Hírek, aktualitások
 

Pályaválasztási fórum

Közeleg a végzős tanulók pályaválasztása, ezért a FA-MAX Kft. és az Építőipari Gyártók és Beszállítók Egyesülete közös rendezvénye keretében az általános iskolás diákok részére segítséget nyújtunk a k...

2016. november 17.

Uniós támogatásból megújúl az asztalos üzem

A Fa-Max Kft. 64.674.619 Ft uniós támogatást nyert "Termelő eszköz beszerzés, üzemcsarnok bővítés a Fa-Max Kft-nél" című KDOP-1.1.1/C-12-2013-0028 azonosító számú projektjéhez. A közel 107,7...

2016. november 06.

Programnaptár

Partnereink